27 Şubat 2014 Perşembe

Yatak Odası Dekorasyon Fikirleri


Yatak odası dekorasyonu aslında oldukça önemli bir konudur. Bizlerin en mahrem bölgesi olduğu için yatak odalarımız bizlerin kişiliğini yansıtan nadir alanlardan biridir. Buraya kişiliğimizi yansıtmamızın en iyi yolu ise sadece içimize sinen mobilyalar ile dekor etmeli bunları resim ve dolaplardaki tasarımlarla süslememizden geçiyor. Bu yazımızda dekor konusunda sıkıntı yaşayan ve yeni fikirler arayan kişiler için rehber niteliğinde bir yazı hazırlamak istedik.

Öncelikle yatak odanızdaki en önemli şey; tabi ki yatağınızdır. Yatak seçimi aslında yatak odasının tüm atmosferini değiştirecek kapasiteye sahiptir. Öyle ki, diğer tüm aksesuar ve mobilya ürünleri yerinde seçilmiş olsa bile yatak seçiminiz yanlış ise tüm görüntünün bozulma tehlikesi ve sizin de beğenmeme durumu ortaya çıkar. O yüzden bu konuya lütfen biraz dikkat edelim.

Bunun dışında söylememe bile gerek yok sanırım; tüm mobilya ve aksesuar ürünleriniz birbirleriyle renk olsun model olsun uyumlu olmak zorundadır. Ayrıca, kişiliğinizi yansıtan poster ve resimlerle yatak odanızın dekorasyonuna büyük katkılar sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder