13 Mart 2014 Perşembe

Mobilya Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler


Mobilyalar, ev dekorasyonunun büyük bir bölümünü tek başına kendileri oluşturan oldukça önemli eşyalardır. Tüm evinizin görünümünü etkileyen mobilyaları seçmek başlı başına bir iş olarak görülmesi gerekmektedir. O yüzden bugünkü yazımızda başarılı ve evinize uygun mobilyaları nasıl seçeceğinize ilişkin bir yazı hazırlamak istedim.

Öncelikle mobilyalarında kendi içinde ayrıldığını bilmemiz gerekiyor. Ama ağırlıklı olarak mobilya deyince aklımıza oturma grupları gelir. Bu yüzden yazı oturma grupları üzerinden gidecektir. Oturma grupları seçiminde öncelikli olarak evinizin büyüklüğü çok önemli bir kriter oluşturuyor. Boyut olarak büyük bir oturma grubunu küçük eviniz için alırsanız, büyük hiç de hoş olmayan bir görüntü oluşturacaktır. Bu yüzden evinize uygun koltuk takımları almanız sizin için daha iyi bir seçenek oluşturacaktır.

Bunun dışında mobilyanın renkleri halı ve diğer ev aksesuarlarına da uygun olmalıdır. Böylelikle insanın gözüne daha hoş gelen bir görüntü oluşturmanız muhtemeldir. Siz siz olun olaya bir bütün olarak bakın ve tüm ayrıntılara aynı derecede önem gösterin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder